sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Liian kiltti

Näin loppiaisen kunniaksi, takkatulen ääressä istuen, maha täynnä herkkuja jo ties kuinka monetta päivää, aloin miettimään aikaa ennen joulun pyhiä. Miksi sitä pitääkin haalia niin paljon tekemistä itselleen? Minä luulin olleeni vielä tänä vuonna ajoissa. Lahjat oli ostettu ja paketoitu jo itsenäisyyspäivänä. Kuusi haettu ja koristeltu. 

 Vaikka omat jouluvalmisteluni olivat valmiita jo hyvissä ajoin juuri siitä systä ettei minun tarvitse stressata ja juosta monia kauppoja läpi, niin muiden ei ja siksi löysin itseni juoksemasta kaupoista vielä viimeisenä hetkenä. Näin jälkeenpäin on hyvä viisastella ja ihmetellä omaa toimintaa. 


Olin taas liian kiltti ja löysin itseni jonottamasta ruuhkissa muiden puolesta.  Ja kas kummaa sain aikaan joulustressin, muiden asioilla! 

En ymmärrä miksi pitää yrittää löytää se joka kaupasta loppuunmyyty tuote viimeisenä päivänä? Miksi ei voinut käydä kaupassa aikaisemmin hakemassa kaikkea tarvittavaa ennen ruuhkia ja vielä kun tavaraa oli jäljellä? Joulu kun ei tule kenellekkään yllätyksenä.. No itseppä lupailin auttaa, joten turha kai tässä on marista. Ja loppujen lopuksi tykkään shoppailla, ruuhkissa kuluu vaan turhaa aikaa ja se saa minut turhautumaan.

Onneksi joulupukki oli huomannut typerän kiltteyteni ja palkitsi minut ruhtinaallisesti.myöhemmin lisää kun loput saapuvat :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti