maanantai 4. helmikuuta 2013

Päivä Helsingissä


Aamulla, todella varhain kampesin itseni ja pikkuisen ylös. Käärin tulppaanikimput tuliaisiksi ja söin pikaisen aamiaisen.
Pakkasin molemmille laukut, neidin ja lähdimme ajelemaan.

Olimme perillä jo ennen yhdeksää ja menimme pyörimään Stokmannille odottaen että siskoni ehtisi keskustaan. Siellä oli kovat loppualet menossa, mutta kerrankin olin järkevä enkä ostanut sitä mitä mieli teki. Olen hirveän ylpeä itsestäni, sillä yleensä hullaannun ja ostan ihan ostamisen ilosta. 

Aamupala numero kaksi syötiin Picnicissä juoruten kuulumiset. Kun olimme saaneet energiatasot täyteen iskimme kauppoihin. Jo tunnin kuluttua olin tehnyt sen verran tuhoa tililleni, että päätimme etsiä mukavan lounaspaikan, mihin mahtuisimme ostostemme ja kärryjen kera. Siskoni suosituksesta menimme Fratelloon. Paikka oli juuri sopiva meidän tarpeisiin ja suussa sulavien vuohenjuustoleipien jälkeen jatkoimme matkaa sillä molempien vankkureista alkoi kuulua äninää.

Shoppailumme loppui siihen ja suuntasimme siskolleni, missä meille loihdittiin ihanaa pizzaa. Vatsa täynnä lähdimme illansuussa kotia kohti. 16h pikareissu oli voimia vievä, mutta silti niin ihana piristysruiske arkeen.

Kotiin tultuamme kokosin saaliini olkkariin.

Kummasti ovat ajat muuttuneet. Normaalisti tälläisen keikan jälkeen sohvalle kerätty kasa vaatteita on minulle, nyt en edes viitsinyt sovitella mitään vaan keskityin täysin pikku Bambin garderoopin täydentämiseen :). Tulihan sitä itsellekkin jotain pientä hankittua...

2 kommenttia:

  1. Mulberryn kassin sisältö tuskin oli Bambille? ;) Oi, mitähän sieltä mahtaa paljastua...

    Laapa
    laapalaura.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ei ollut:) Mutta kassi hieman hämää..Kassin sisällöstä paljastui lompakko ystävälleni ja minulle vain uudet kalenterin välilehdet:)..

    VastaaPoista